August 7, 2009

Tercari2 Side Income?

Salam...

Lately nie banyak sangat iklan-iklan di suratkhabar, internet, majalah dan lain-lain tentang cara-cara menjana side income...Erm, aku pun ada juga nak promote kat korang semua tentang side income nie...Dan daripada apa yang aku perhatikan ini la antara plan yang paling menyeronokkan dan boleh menjana pendapatan kita tanpa perlu kita menghabiskan masa dan tenaga untuk berbuat apa-apa...







Melalui plan Autoplacemnet daripada Virtue Group (company AC Mizal), kita tak perlu la susah payah nak jual barang atau cari downline untuk mendapatkan bonus...Tak la macam MLM yang bersepah kat luar sekarang nie kan...Siap ada yang buat pinjaman berpuluh-puluh ribu untuk joint tapi bila dah jadi ahli kita kena plak terhegeh-hegeh kena cari downline untuk diletakkan di bawah kita...Janji upline untuk bantu kita cari downline tapi bila upline dah mula dapat bonus maka diorang mula lupa pada downline yang ada di bawah dia...Kesian tengok diorang nie...Bayaran pinjaman tetap kena bayar tiap-tiap bulan...Dan yang paling kesian sekali bila yang banyak terlibat dengan MLM nie adalah orang Melayu kita...Huhu...

Aku bukan la nak burukkan plan MLM orang lain tapi dalam entry kali nie lebih nak bercakap tentang Autoplacement Plan Virtue Group ni...Melalui plan nie dengan hanya pembelian gelang berharga RM 375.00 (termasuk registration & bayaran postage) pembeli layak untuk menjadi ahli Virtue Group...Apabila telah menjadi ahli, Virtue Group akan menyusun 12 orang downline untuk diletakkan di bawah kita...Dan setelah ada 12 orang downline itu, kita akan layak mendapat bonus sebanyak RM 810.00...Untuk seterusnya pula kita akan mendapat downline sebanyak 144 orang dan bonus sebanyak RM 1,080.00...

Begitula seterusnya...So kalau ada sesiapa di antara korang nie berminat nak menyertai plan nie boleh la hubungi aku di talian 013-7660226...Atau kalau korang sayang kredit korang, email jer aku kat address nie : nor_hazlinda81@yahoo.com...Insyaallah dengan perbelanjaan sebanyak RM375.00 sahaja untuk satu gelang korang semua boleh menambah side income korang...

Bye...

3 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

ok ke kak lynn
zana pernah dgr gark..
kat opis nie pun ada gark yg jadi ahli
tp cam diam jer....
he he he

yelah...nak harap makan gaji nie
rasa cam cukup2 makan jer kan...

lynn said...

zanna...

kawan zana tu jadi ahli yang mana satu? under virtue ker? dia diam mungkin sbb x nak kecoh2 kut...sbb under virtue kita x perlu cari downline...macam sleeping partner jer...duk diam2 nanti tuai hasil...so, kalau zana berminat email kak lynn yer...

fida said...

salam,
cam best jer.
kak, akk dah dapat ke hasilnyer.