August 12, 2009

Hari2 Yg Bosan...

Erm, Mr Hubby go outstion @ Melaka for 3 days...Kena handle booth LPP di HPPNK2009...Huhuhu...Bosan tahap gaban la aku 3 hari nie...Dah lama rasanya x berenggang lama2 dengan Mr Hubby...I am very sure yang Lovely Qistina akan tercari2 papa dia nanti...

Qistina : Papa ner?
Mama : Papa work...
Qistina : (dah tentu tercengang-cengang la...sebab selalunya mama datang sama dengan papa amik dia...silap haribulan leh nangis...huhuhu...)

Tak syoknya perasaan aku sekarang nie...Rasa nak nangis pun ada nie...Hope sangat Mr Hubby ok ok jer kat sana...Jauhkan la Mr Hubby dari wabak H1N1 yang diorang kata teruk sungguh kat Melaka skrg nie...Aku dah pesan berulang kali suruh Mr Hubby pakai mask sepanjang masa kat sana...Hope sangat penularan wabak H1N1 nie dapat dihentikan...Mohon sangat pada ALLAH s.w.t. melindungi umat-umatNya di muka bumi ini...Amin...

No comments: