July 16, 2009

Tunggang Langgang Di Pejabatku...

Salam...
This is what happened to my office...Nak kata gotong royong pun boleh la juga...Tapi sebenarnyer rombakan tempat duduk...My new CC Encik Hasbi buat rombakan tempat duduk untuk semua staff di Cawangan Pentadbiran dan Kewangan LPP Johor nie...Phew...Tarik nafas lega because i am the lucky one because x terlibat dgn rombakan nie...

They start buat rombakan nie dari 10.00 pagi tadi...Dan waktu aku publish post nie masa dah pun menjangkau ke 12.37 tengahari...Dan apa yang pasti hari nie hingga lah petang nanti diorang akan sibuk dengan rombakan nie...Here some picca yang dapat diambil sewaktu diorang sibuk2 angkat meja n kemas apa yang patut...

Abang Ajoi n Hatta sibuk angkat meja...Encik Hasbi n Gee discuss apa ntah...

Rajin diorang nie kan...Give them a big clap....

Abang Ajoi duk buat per tu?

They still discussing nak buat rombakan macam mana...Huhuhu...


Ni kat meja saper? Cuba korang teka...Jangan marah yer tuan punya meja...Hehehe...

No comments: