July 7, 2009

Tercekik Tulang...

Aduhai...

Rasa macam x selesa sangat arr dua tiga hari nie...Sebenarnya last saturday aku tercekik tulang...Tulang ayam plak tu...Puncanya aku duk mengunyah tulang ayam tu then entah macam mana leh tertelan...Ingatkan ok jer tp macam ada something yang x best kat tekak nie...Sudah sah dan sahih yang aku tercekik tulang tu...Rasanya x ler teruk sangat tapi rasa bad sangat...Sebab aku rasa something jer kat tekak aku nie...

Dah puas dah aku telan nasi kepal...Tapi x gak rasa clear tekak tu...Aku takut kalau-kalau ada effect kat tekak aku...Setakat nie masih boleh mengunyah, makan n minum macam biasa...Cuma x selesa jer...Macam mana nak buat nie...Ada sesiapa tak yang ada petua untuk selesaikan masalah aku nie...Tolong la...X selesa sungguh nie...