July 16, 2009

Qistina 2nd Birthday...

  • Birthday Party nie x dirancang dengan proper pun...Last minute event tp aku & family sangat puas hati dengan pelaksanaan birthday party nie...Sebenarnyer perancangan awal nak buat kat JB tp disebabkan beberapa perkara aku & Ezal decide untuk buat di Rawang jer...Waktu Qistina 1 tahun dulu kitorang just buy her a cake & present jer...Sebab dia kecik lagi n tiup lilin pun x pandai kan...Even dia mungkin x faham event apa yang kita buat untuk dia...


The three of us...

  • So this year kitorang dah janji dengan Qistina yang kitorang akan buat birthday party dia...Dia pun dah pandai tiup lilin & know how to sing a birthday song...Jadi seronok la sket kalau buat birthday party dia...And for suprise her, we decide to call Chicky from KFC to come to my parents house at Rawang...Untuk pengetahuan semua, my Qistina menangis waktu mula-mula Chicky tu keluar...Huhuhuhu...Dia takut tengok Chicky tu...Niat aku & Ezal buat majlis nie pun sebab nak give some happiness to the kids yang stay dekat dengan rumah parents aku tu...Kids memang la tersangat ramai sebab my parents tinggal di rumah quarters KTMB...Jadi budget pun besar la utk buat event nie...



Kek Qistina yang sedap giler...Nyam Nyam...


Birthday Girl tengah makan...

The kids beratur nak bersalam dengan Chicky...
  • Walaupun aku x berapa kenal sangat dengan budak2 nie tapi aku & Ezal happy bila tengok diorang enjoy playing games n jumpa dengan Chicky tu...Its really fun...Kitorang yang dah tua bangka nie pun enjoy sakan gak hari tu...Hahahaha...Oh yer, i would like to thank makcik2 yang sudi memabntu my mom menyediakan juadah makanan sampingan untuk majlis tu...Baik sungguh hati makcik2 nie...

Tengah kusyuk perhatikan budak2 nie playing games...



Qistina with her lovely Auntie Inaz...

  • Thanks a lot juga to all my relatives yang sudi hadir ke majlis nie...My bestfriend Farhan & Iliana serta anak kesayangan diorang Andika, terima kasih kerana sudi hadir ke majlis yang x seberapa nie...Hope korang enjoy tengok gambar-gambar yang ada nie yer...

The kids tengah menunggu Chicky Meal untuk diedarkan...



Acu Syamim with Chicky...

Chicky again...

5 comments:

fuzila said...

waaaa..bestnya panggil chicky...dah tua leh tak wat besday panggil chicky?? ahahahaha

lynn said...

boleh jer la fuz...asalkan amik set party...sure chicky ada la...tapi x segan ker dah tua2 nak panggil chicky utk birthday party...hehehe...

sue paujan said...

X tau plak kfc pun ade bt birthday party outdoor..siap ade chicky lagi...sis amik pakej yg mna erk..bape budjet bt ni..sy nk bt utk ank dare sy juga..tgh usha2 ni...

sue paujan said...

X tau plak kfc pun ade bt birthday party outdoor..siap ade chicky lagi...sis amik pakej yg mna erk..bape budjet bt ni..sy nk bt utk ank dare sy juga..tgh usha2 ni...

sue paujan said...

X tau plak kfc pun ade bt birthday party outdoor..siap ade chicky lagi...sis amik pakej yg mna erk..bape budjet bt ni..sy nk bt utk ank dare sy juga..tgh usha2 ni...