July 13, 2009

AUTOPLACEMENT PLAN BY VIRTUE GROUP INTERNATIONAL

I just joined AUTOPLACEMENT PLAN by VIRTUE GROUP INTERNATIONAL...Rasanya mungkin ada yang dah tahu tentang plan nie...Tapi ada gak yang x tahu kan...Ok lah, plan nie merupakan plan yang diasaskan oleh AC Mizal...Sure korang pernah terlihat iklan gelang kat tv kan...Gelang yang dijual menggunakan konsep autoplacement plan nie adalah gelang-gelang daripada edymium...Tapi korang yang berminat boleh membeli gelang-gelang nie melalui http://www.virtueshoppe.com/ ...
Hanya dengan membeli gelang dengan harga RM375.00 secara automatik korang akan menjadi downline...Setiap orang di pelusuk dunia yang membeli gelang ini melalui www.virtueshoppe.com akan menjadi ahli secara automatik sepanjang hayat...Dan downline di bawah korang akan disusun oleh Virtue Group International dari kiri ke kanan setiap level..Konsep investment ini adalah MLM tapi autoplacing...Dan yang bagusnya korang tak perlu mencari orang dan menjual barang untuk mendapat bonus tersebut...Semuanya akan diuruskan oleh Virtue Group International...

  • LEVEL 1 - Anda akan mempunyai ahli seramai 12 org dan income anda adalah RM 810 ( modal 375 dan untung rm 435)
  • LEVEL 2 - Anda akan mempunyai ahli seramai 144 org dan income anda adalah RM 1080 ( ini dah sah semua RM tu profit anda)
  • LEVEL 3 - Anda akan mempunyai ahli seramai 1728 org dan income anda adalah RM12,960
  • LEVEL 4 - Anda akan mempunyai ahli seramai 20,736 org dan income anda adalah RM 155,520
  • LEVEL 5 - Anda akan mempunyai ahli seramai 248,832 org dan income anda adalah RM 1,866,240
So kalau ada sesiapa berminat untuk joint virtue dan beli gelang tersebut boleh lah msg aku yer...

No comments: