July 22, 2009

I AM VERY LUCKY...

I am very lucky lately because i've meet my old friends through FACEBOOK...Ya ALLAH...Rasa bersyukur yang amat sangat sbb aku dah lama betul lost contact dengan diorang nie semua...Kak Anne, Kak Jun, Jim, Dilla, Jaz, Yanti dan ramai lagi arr...Diorang nie semuanyer kawan2 waktu aku di Matrix UKM (kampus PTPL Shah Alam)...So harap2 lepas nie x la lost contact lagi yer...Rindu sungguh dengan korang semua...Hope to see all of you soon...Muuuaaahhh2x....

4 comments:

smart_cute said...

dengan budak SEGAR tak rindu ker?

lynn said...

budak SEGAR yer...erm, rindu gak...kau bila nak dtg JB bawa wife kau? leh gie makan2 kat STULANG ker...

Zanna_MamaBatrice said...

bagus kan facebook tu..leh ler contact balik ngan kengkawan yg dah lama lost contact ....

re : lynn...ye tak sumer PA cam Zana ..he he he...tu xtvt Zana...bukan PA2 yg lain lerrr.........

lynn said...

zana...

tp kadang2 main gak game kat facebook tu...lebih2 lagi bila tension dgn environment pejabat...huh...kerja kat mana skrg?