July 3, 2009

Happy 2nd Birthday Nur Qistina Farzana

Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday To Qistina
Happy Birthday To You

Hari nie genap 2 tahun usia anak kesayangan mama & papa...Kami sebagai mama & papa mendoakan kesejahteraan buat puteri sulung kami ini...Semoga Qis dipanjangkan usia, sihat sentiasa, menjadi anak yang solehah, menjadi anak yang bijak, pandai, cerdas & cergas, menjadi anak yang berguna dan sentiasa menjadi buah hati kesayangan mama & papa...

Lots of love dari mama & papa...Muuuuaaaahhhhhs...

5 comments:

Azlina bt. Azis said...

lorrrrrr maner cakenyer. Ni mesti kes ngelat sebab budak tak pandai mintak lagi ni. Qisssss cepat tunjuk mana satu present yg nak... mama n papa dah tak sabar nak beli tu akekekeke

fuzila said...

happy birthday from untie tooo...

lynn said...

kak ina : kek kat rumah atok esok...mama n papa dah plan buat birthday party n give big suprise for qistina...just wait n see...hehehe...

fuz : tq yer auntie...muaaah2x...

sHa said...

besar da anak akak eh.
hehe. :)

lynn said...

itu la tu...sekejap jer dah 2 years old...sha bila lagi nak kahwin?