July 20, 2009

citer sabtu lepas....

Hari sabtu lepas kitorang just stay kat rumah jer...Sebenarnyer dah lama sangat x stay kat rumah bila weekend nie...Sebab kitorang nie tersangat la selalu ada family event yang kitorang memang x leh nak excuse...Jadi bila last weekend kitorang x balik ke Rawang & N.9, maka kitorang pun buat arr aktiviti-aktiviti ini...

Early in the morning Ezal dah sibuk mencuci kereta kesayangan dia CAT 2215 tu...Opps lupa nak bagi tahu...Dia baru jer tukar sport rim baru utk CAT 2215 tu...Tanpa pengetahuan isteri kesayangan plak tu...Sabar jer la...Tapi nak buat mcm mana...Dah tukar pun...The new sport rim agak cantek...Jadi x leh la nak membebel sangat kan...Hehehe...Lovely Qistina pun sibuk gak membantu papa dia membasuh kereta...Sebenarnyer lebih kepada main air jer...Aku plak sibuk arr dengan kerja2 kat dalam rumah...Menyapu, membasuh baju, memasak n semua kerja2 para ibu n isteri arr aku buat hari tu...

Aktiviti hari Sabtu diteruskan dengan berjalan2 di Festive Street Mall...Kat Danga Bay...Gie tempah baju raya dan sajer duk melepak kat Mr. OtAk...Makan otak-otak n sata...Erm best sangat...Rasa macam dah lama x lepak2 macam tu...Lovely Qistina pun enjoy sangat hari tu...Happy!...


Lovely Qistina with her Lovely Papa...

Lovely Qistina with her Lovely Mama...


With Mama again...



Try to open the Otak-Otak herself...


Still trying to open it...Lastly, mama tolong gak...Hehehe....

No comments: