July 14, 2009

Baju Utk Qistina...

Utk info korang aku baru jer terima dress yang aku beli dr blog nie http://ohbabygirlboutique.blogspot.com/. Erm, sebenarnya baju nie aku belikan utk cek mek molek Qistina kesayangan aku tu...This is my first time bought something from this blog...

Its so cooooolll ya...The dress is so nice dan aku x sabar2 nak blk rumah suruh Qis try baju nie...Hope sgt yang dress ni fit dgn dia...So aku nak tunjukkan pada korang dress yang aku beli tu...Kalau korang ada masa korang usha2 la baju-baju baby kat blog yg aku mention td yer...Bye...

No comments: