June 23, 2009

Program Kecemerlangan dan Kecergasan Anggota MOA Tahun 2009

Program nie berlangsung pada 17 - 22 June 2009 di Uniten, Bangi...Last Saturday 20th June 2009 aku dah boleh menarik nafas lega sebab program nie dah pun berakhir...Tapi just untuk game netball jer...Group LPP just menang 2 game daripada 5 game...Huh...Performance yang tak dijangka...Kami pengurus pasukan (KSK LPP Johor, aku n Haji Ramli @ HR) memang target at least group kami nie dapat jejak kaki ke Semi Finals tapi entahlah...


Aku bukan la nak mengungkit tapi just nak meluahkan rasa hati jer...Start 1st Jun 2009 yang lepas, aku n HR bertungkus lumus menguruskan selection player, centralized training, cari fund untuk biaya semua kelengkapan player, give them support dan macam2 lagi la...Tapi ini jer yang mampu diberikan oleh player untuk kami...Erm, x per la...Nak buat mcm mana...


Result Game Netball LPP untuk tatapan korang semua...


  1. LPP vs Jabatan Perikanan Malaysia = 8/12 (LPP kalah)


  2. LPP vs Jabatan Pertanian Malaysia = 8/18 (LPP kalah lagi)...Jabatan Pertanian memang kuat giler la...Habis semua team dia belasah...Termasuklah LPP...


  3. LPP vs MADA = 8/15 (LPP kalah lagi)


  4. LPP vs Jabatan Perkhidmatan Veterinar Malaysia = 15/10 (Yeay...LPP menang juga akhirnya)


  5. LPP vs Lembaga Perindustrian Nanas Malaysia = 23/10 (Yeay...Yeay...Menang lagi)
Tapi untuk pengetahuan semua, sepanjang 3 kali program nie berlangsung nie la first time LPP pernah menang game netball...Kira diorang2 yang jadi player tahun nie terror la jugak...Tahniah buat player2 Netball LPP (Kak Salmi - C, Kak Shidah - GS, Kak Syikin - GA, Juliana - GD, Kak Salisa - GK, Kak Maharani - WA, Zurin - WD, Suhaila, Nor n Nashimah)...Thanks a lot sbb membawa kemenangan untuk 2 game tersebut...


Aku ada amik gambar dgn diorang...Tapi x bnyk la...Just untuk kenangan dengan group tahun 2009 nie...


Dengan player Netball LPP - HR sorang jer lelaki...Hehehe...


Dengan diorang juga...Kali nie HR pakai Spec Hitam dia...

No comments: