April 20, 2009

::Siti Nurhaliza - Makin Hari Makin Cantik::

Sebenarnyer aku x ler minat sangat dengan Siti Nurhaliza nie...Tapi sejak dua menjak nie aku tengok dia semakin hari semakin cantik...Berseri2 sungguh muka dia bila hadiri program2 seni nie...Since dia pakai tudung yang ala-ala selendang nie makin bertambah la cantik n ayu...Cantik kan dia skrg nie...

Just nak share a few pic of her...Tapi dalam byk2 gmbr dia kat internet, aku suka 3 gmbr nie...Salah satu sbb aku suka ngan gmbr nie adalah kerana fashion baju + selendang yang dia pakai tu...Memang kena la dgn title dia as a Datin tu...Admire sungguh kat baju kurung moden warna MERAH tu...Superb...Lawa sangat...


Kalau la ada peluang teringin rasanyer nak buat sehelai baju macam baju kurung moden warna MERAH tu...Tapi kat mana ek nak tempah? Anybody kalau tahu mana2 tukang jahit yg sungguh terror di Johor Bahru nie please let me know ya...Ok la...Bye...
Lynn

No comments: