April 28, 2009

Majlis Doa Selamat + Yasin + House Warming

Salam...

Erm, this Friday bersamaan 1st Mei 2009 aku nak buat majlis sikit kat rumah baru...Majlis akan bermula jam 4.00 petang...Kitorang kan dah pindah rumah baru pada 18 April 2009 yg lepas...Kata org dulu-dulu bila pindah rumah baru nie elok la kalau kita dapat buat majlis doa selamat + yasin nie...Moga-moga mendapat keberkatan dari ALLAH s.w.t....Insyaallah...

So skrg nie aku tgh pening kepala fikirkan nak jamu family, kawan2 dan tetamu yang hadir makan apa? If anybody have any opinion about the menu please let me know ok...Actually aku excited sgt nak buat majlis nie...Sbb utamanya most of my family dapat hadir ke majlis nie...Happy sangat...Thank you byk2 sebab korang sudi luangkan masa yer...

Ok la...Nanti i update lg dgn picca2 waktu majlis tu...Hehehe...Daaa...

Lynn

2 comments:

fizah said...

hye...:)
nk bg idea leh kan?apa kata wat nasi tomato?hehe..berat sangat ke ek?kalo nk menu utk minum petang..hmm..ape ye..kuih muih pn dh ok rasanya..kalo kt kelantan, dorang suka wat laksa@laksam..xpn bihun goreng..yg simple2 je..:)

jemput sape2 je nnt?

lynn said...

hi...
meehoon goreng mungkin buat...erm, nasi tomato digantikan dgn nasi ayam...ok x? kat johor popular laksa johor...tp nak kena cr yg pandai buat la...jemput kawan2 pejabat, kawan2 belajar n family jer...u n you husband pun dijemput sama...jgn x dtg ok...