March 16, 2009

Selamat Pengantin Baru...

Salam...

First of all, i want to say sorry to both of my friend Adzeem and Irma...Last Saturday n Sunday wedding diorang...Huhuhu...Disebabkan tugas2 ad hoc yang tidak disangka2, plan untuk attend wedding Adzeem and Irma x dapat nak on...On Saturday, my hubby sibuk uruskan one trip lawatan from UiTM Shah Alam ke projek kolam ikan PPK Johor Bahru Selatan...Dia sampai rumah dah nak kul 2 ptg...So, kalau kitorang rushing balik ke Rawang pun sure x sempat nak attend wedding Irma...Comfirm kitorang sampai malam...

Wedding Adzeem plak pada Sunday night...Pun x dapat nak attend juga sbb kitorang x balik Rawang...Kalau balik dah tentu leh attend wedding dia....Pagi nie my hubby ada meeting di pejabat dia dan x boleh kalau x attend meeting tu...Serba salah dibuatnyer...Kesian Adzeem...Dia mengharapkan sangat kedatangan kitorang...Maaf la Adzeem yer...Insyaallah kalau ada rezeki nanti kita leh jumpa kat KL...Kita buat gathering ok...

Huhuhu...I really hope that they will accept my apologizes...Bukan sengaja x nak datang...I doakan both my friends bahagia bersama pasangan masing2 hingga ke akhir hayat...Cepat2 dapat baby supaya bertambah seri rumah tangga yang dibina...Insyaallah...

Selamat Pengantin Baru...

No comments: