March 27, 2009

Happy 3rd Anniversary - Lynn & Ezal



Happy 3rd Anniversary for myself n hubby..

Actually anniversary kitorang pada 26 Mac 2009 (semalam - Khamis)...Entah macam mana boleh terlupa tentang anniversary ni...Hari nie baru la kitorang berdua sedar yang anniversary kitorang dah lepas semalam...Huhuhu...Sedih gak sbb tak dapat nak wish untuk diri masing2 semalam...Erm, we will celebrate our anniversary kitorang yg ke-3 nie hari ini...Tapi x ler grand sangat...Kebetulan my parents ada kat JB...So boleh la ajak diorang celebrate sama...

Harapan dan doa agar ikatan perkahwinan yang kami bina ini akan kekal hingga ke akhir hayat dan sentiasa bahagia...Semoga kami berdua panjang umur dan murah rezeki...Dianugerahkan putera dan puteri yang bijak dan soleh/solehah...Dan Semoga hari esok lebih baik dari hari ini...

Insyaallah...Amin...

No comments: